به گزارش شهرآرانیوز؛ براساس اعداد و ارقامی که دیروز منتشر شد، ارزش بازار ارزهای دیجیتالی برای نخستینبار در سه ماه اخیر به ۲ تریلیون دلار رسید. این در شرایطی است که هماکنون ۴۶ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیتکوین و ۱۸ درصد در اختیار اتریوم است.
با کاهش تدریجی سلطه بیتکوین بر بازار، شماری از تحلیلگران منتظر آغاز فصل صعودی جدید آلتکوینها هستند، اما شماری دیگر معتقدند به زودی یک اصلاح جدید در بازار رخ خواهد داد که بیتکوین با ریزش کمتر، بار دیگر موقعیت غالب خود را تثبیت خواهد کرد.
در آخرین گزارشی که منتشر شده، مجموع ارزش بازار رمزارزها مجددا به زیر ۲ تریلیون دلار بازگشته است. بر همین اساس، در ساعات نخست معاملات روز چهارشنبه، تمام رمزارزهای اصلی در محدوده قرمز قرار گرفتند. ارزش بازار جهانی رمزارها در حال حاضر ۱.۸۸تریلیون دلار است که ۴.۶۳ درصد افت را نسبت به روز گذشته نشان میدهد. با این حال، حجم کل معاملات در طول ۲۴ساعت گذشته حدود ۴ درصد افزایش یافت و به ۱۲۷.۱۱ میلیارد دلار رسید.
بیتکوین با بیش از ۲ درصد افت به قیمت ۴۵ هزار و ۴۶ دلار و اتریوم با سقوط بیش از ۴ درصد به قیمت ۳ هزار و ۴۴ دلار معامله میشود. سایر رمزارزهای مشهور مانند دوجکوین، ریپل و کاردانو نیز شاهد افت قیمت بودند و در محدوده قرمز قرار گرفتند.
در این میان، براساس گزارشی که موسسه KPMG در رابطه با شاخص سرمایهگذاری در بازار رمزارزها منتشر کرده، سرمایهگذاریهای کلان در این بازار نسبت به سال ۲۰۲۰ رشد چشمگیری داشته است.
این گزارش نشان میدهد در سال ۲۰۲۱ بازار رمزارزها با هجوم سرمایه از سمت افراد حقیقی، کسب و کارها، دولتها و حتی موسسات غیرمالی همراه بوده است. این گزارش، تحولات بازار را در نیمه اول سال ۲۰۲۱ نشان میدهد. کلمه کلیدی که برای این دوره از بازار رمزارزها استفاده میشود تنوع است. این موضوع نشان میدهد بازار رمزارزها در سال ۲۰۲۱ با همهگیری از سراسر دنیا همراه بوده و سرمایهگذاری در این سال تقریبا دو برابر شده است.
براساس گزارش تجارتنیوز، شرکتهای بزرگ به شدت بر قیمت بیتکوین تاثیر داشتهاند و مقدار زیادی از این ارز را در اختیار گرفتند. همچنین کشورهایی مانند السالوادور بیتکوین را به پول رسمی خود تبدیل کردند و حتی در مواردی دولتها از این فناوری استفاده کردند. در ایران هم در بسیاری از موارد ارز مورد نیاز یش بینی بازا صادرات کالاهای اساسی با استفاده از بیتکوین استخراج شده در داخل تامین میشد.
شرکتهای ROBINhood و NUbank بیشترین سرمایهگذاری را در بازار رمزارزها داشتند که مجموع سرمایهگذاری این دو شرکت در اوایل سال ۲۰۲۱ به ۴.۳ میلیارد دلار میرسد. همچنین تعداد معاملات بزرگ از سوی نهنگهای بازار در این سال بیش از ۳ هزار معامله بود.
این گزارش به اهمیت قانونگذاری برای بازار رمزارزها هم پرداخته است. در حال حاضر دولت آمریکا قصد دارد برای این بازار مقررات تعیین کند و قرار است کنگره برای توسعه زیرساخت این بازار، ۲۸ میلیارد دلار از فعالان مالیات بگیرد.
ریزش اخیر بازار، امیدها را در دل بسیاری از سرمایهگذاران کشت اما شروع دوباره روند صعودی و رشد بیتکوین تا ۴۷ هزار دلار ثابت کرد که روند صعودی طولانیمدت از بین نرفته است.
همه عقیده دارند فراگیری بازار رمزارزها در سراسر دنیا اجتناب ناپذیر است و این موضوع میتواند باعث رشد مستمر قیمت شود. همچنین nft ها میتوانند به سرعت رشد کنند و پشتوانه قوی داشته باشند.
اگرچه بازار این روزها کمی نشانههای اصلاح دارد اما به عقیده شرکت KPMG این بازار در اول راه است و سرمایهگذاران زیادی در آینده به این بازار علاقهمند میشوند.
منبع: خبرآنلاین